+36-20 933-2602

2000 óta vezetek táborokat és a beköltözések első próbái is innen indultak. Ehhez feltétlenül hozzátartozik, hogy a vendégeimet megtanítsam megfőzni azokat az ételeket, amiket majd az életmódváltásnál is használunk, ami egyébként nem más mint a tradicionális magyar étkezés- csak egy kicsit átalakítva,-javasolt - hozzávalókkal.

 

A közös program megkezdésekor az első időben a vendégek többnyire az ízeiket hiányolják a legjobban, rakott krumpli, gulyásleves, töltött paprika, töltött káposzta…és sorolhatnám még a magyar konyha remekeit….Nos, a több mint 20 év alatt olyan recepteket főzök és tanítok Nekik, ami ezeket az ételeket és ízeket garantálja. Grillcsirke- saláta egyhangúságával semilyen hosszú távú program nem működik . A vendégek ezeket a megtanulandó alapelveket és ételeket már ismerik az egyéni és a kis csoportos fogyasztás programomból, ahol én főzök napi 2 étkezést…és a Sport táboraimban is kaptak izelítőt ezekből a fogásokból. Itt 2003 ban merült fel először annak a lehetősége, hogy sportos főzőtábort szervezzek, ahol a napi rendszerességű sportprogramok mellett –előre megbeszélt rendszer szerint- több főételt, húsételt, levest töltött illetve rakott zöldséget tanulnak meg a részvevők…. amit aztán ebédre és vacsorára el is fogyasztunk a 4 nap alatt.

 

Élvezetesek ezek a főzőtáborok, még annak a vendégnek is, aki eddig nemigen szorgoskodott a konyhában. Az ételek gyorsan és könnyen, egyszerűen elkészíthetőek, nem „főszakácsképzés” a cél. Ennek a programnak a keretén belül tanulják meg a vendégek, hogy melyik húsételhez, vagy zöldségféléhez milyen fűszerek a hozzávalók, melyek az elhagyható és jelentéktelen adalékanyagok….Mit, meddig és miben érdemes elkészíteni, mi rövidíti meg az előkészületeket a konyhában és mik azok a dolgok, amik elengedhetetlen részét képezik a főzésnek, ha az ember rendszeresen otthon készíti el minőségi fogásait.

 

Kisebb baráti körnek és cégeknek is tartottam már 2-4 napos főző és sportprogramokkal tűzdelt táborokat, illetve rendezvényeket.